Bekijk alle diensten

Boot gezonken Amsterdam

sloop

Boot gezonken in Amsterdam of omstreken? Vervelend! U vraagt zich waarschijnlijk af hoe u dit moet oplossen. JG de Beer helpt bootbezitters met alledaagse of bijzondere problemen. Is uw boot bijvoorbeeld gezonken? Wij halen hem snel en tegen een scherp tarief weer boven water.  Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus aarzel niet en bel direct!

Boot gezonken? Kom snel in actie!

In Amsterdam is Waternet verantwoordelijk voor het afvoeren van gezonken boten etc. Constateren ze dat uw boot gezonken is, dan bevestigen ze een plastic kaart aan één van uw landvasten. U krijgt nog een bepaalde tijd, meestal 14 dagen, om de gezonken boot zelf te lichten. Wij raden u ten zeerste aan om dit te doen en J.G. de Beer in te schakelen. 

Wat gebeurt er als ik niks doe met mijn gezonken boot?

Gezonken boten worden meestal snel opgemerkt door Waternet. Heeft Waternet uw boot geregistreerd en onderneemt u geen actie binnen de gestelde termijn, dan verliest u automatisch alle eigendomsrechten. Waternet zal de boot lichten en afvoeren. U kunt hem daarna binnen een week ophalen tegen betaling van € 910,-. Na een week wordt de boot vernietigd.

J.G. De Beer haalt uw boot weer boven water

Een veel betere en goedkopere optie is om een ervaren partij in de schakelen die u kan helpen met het lichten van de boot. J.G. De Beer heeft jarenlange ervaring met het lichten van gezonken woonarken, schepen en andere drijvende objecten in Amsterdam. We beschikken over professionele apparatuur om uw boot snel en zorgvuldig boven water te halen. Bel direct!

Boot slopen of verplaatsen in Amsterdam

Ook voor het slopen of verplaatsen van woonarken, schepen en andere drijvende objecten bent u aan het juiste adres bij J.G. de Beer.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Bel direct: 06-20115404.