Diensten

sloop

J.G. de Beer kan helpen bij diverse grote en kleine klussen en werkzaamheden. Wij hebben veel ervaring en zijn al ruim tien jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. Benieuwd of we u kunnen helpen? Bekijk hieronder onze diensten of neem contact met ons op. In bijna alle gevallen bieden wij een passende en aantrekkelijk geprijsde oplossing! Wij komen op locatie en voeren werkzaamheden in heel Nederland uit. Tevens bieden we mogelijkheden over de grens.

Neem direct contact met ons op

Wij beschikken over professionele apparatuur om gezonken boten, schepen en woonarken te lichten. Ontdek de mogelijkheden.

Diverse transport werkzaamheden

J.G. de Beer biedt diverse mogelijkheden voor transport via de weg. Door jarenlange ervaring kunnen wij altijd een passende oplossing vinden. Ook voor transport over het water bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker eens contact met ons op.

In- en verkoop van woonarken, schepen, caravans, campers en partijhandel

J.G. de Beer verzorgt de in- en verkoop van onder andere woonarken, schepen, scheepsonderdelen, campers, caravans en diverse soorten partijhandel.

In- en verkoop van horecabeelden

J.G. de Beer verzorgt de in- en verkoop van onder andere horecabeelden. In diverse uitvoeringen en maten.

In- en verkoop van caravans en campers.

J.G. de Beer verzorgt de in- en verkoop van onder andere caravans en campers

In- en verkoop van scheepspullen scheepsmotoren, keerkoppelingen, scheepsantiek

J.G. de Beer verzorgt de in- en verkoop van onder andere scheepsspullen, scheepsmotoren, keerkoppelingen, scheepsantiek. (kompas, antieke spullen).

Kruiser boten of polyester sloep

Hulp nodig bij het aankopen of verkopen van kruiser boten of polyester sloepen? Wij staan graag voor u klaar.

Leeghalen van slooppanden en -terreinen

Heeft u hulp nodig bij het slopen van woonarken, schepen of andere drijvende objecten? Wij staan graag voor u klaar en beschikken over professionele apparatuur. Snel, goedkoop en op een veilige en milieuvriendelijke manier.

J.G. de Beer handelt onder andere in ijzerwaren, metalen en accu's. Wij verzorgen de in- en verkoop van diverse producten en komen dit graag bij u ophalen of brengen. J.G. de Beer is een betrouwbare partner voor het verantwoord inzamelen en sorteren van ijzer en metalen.

Oud ijzer: landbouwmachines, tractoren, voertuigen in Amsterdam.

Plaatsing van bouwcontainers

Gaat u verbouwen of slopen? Dan heeft u een bouwcontainer nodig. Wij helpen graag met de plaatsing en verhuur van containers voor afval, metalen en accu's.

Slopen van woonarken, schepen en andere drijvende objecten

Hulp nodig bij het slopen van woonarken, schepen en andere drijvende objecten? Wij staan graag voor u klaar.

Verkoop van diverse boten

Ook voor het aanschaffen van onder andere consoleboten, speedboten, rubberboten, visboten en aluminiumboten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse opties!

Verplaatsen van woonarken, schepen en andere drijvende objecten

Wij hebben jarenlange ervaring met het verplaatsen van woonarken, schepen en andere drijvende objecten.