Over ons

sloop

Handelsonderneming J.G. de Beer is een veelzijdig en betrouwbaar bedrijf, gevestigd in Amsterdam. Onze diensten lopen uit een van het verzorgen van transport tot diverse sloopwerkzaamheden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verplaatsen, lichten en/of slopen van woonarken en schepen. Benieuwd wat wij allemaal doen? Kijk dan bij onze diensten.

Ons bedrijf is VIHB gecertificeerd
Dit is verplicht voor Vervoerders, Inzamelaars, Handelaars en Bemiddelaars in afval. 

Scherpe tarieven, hoge kwaliteit

J.G. de Beer heeft een groot netwerk en voert werkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en gemeenten. Dankzij onze scherpe tarieven, flexibiliteit, hoge kwaliteit en goede service hebben wij de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd bij diverse gemeenten en stadsdelen. 

Jarenlange Ervaring

J.G. de Beer heeft jarenlange ervaring met diverse werkzaamheden. Het bedrijf werd in 2007 opgericht door de ambitieuze en veelzijdige ondernemer Jan de Beer. Vol overgave en met veel passie werkt de Beer dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Dankzij flexibiliteit en een groot netwerk is het bedrijf inzetbaar voor zowel grote als kleine projecten. Of zoals we zelf vaak zeggen: "J.G. de Beer is niet te groot voor kleine projecten en niet te klein voor grote projecten".  

Voor (bijna) elke klus bieden wij een passende oplossing voor een scherpe prijs. Wij leveren onze diensten door heel Nederland en over de grens. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op

Bekijk een greep uit onze diensten