Bekijk alle diensten

Oud ijzer Amsterdam

sloop

Oud ijzer in Amsterdam? J.G. de Beer handelt in onder andere ijzerwaren, metalen en accu’s. Wij verzorgen de in- en verkoop van diverse producten en komen dit graag bij u ophalen of brengen. In veel gevallen krijgt u van ons een vergoeding voor het oud ijzer dat we bij u ophalen. Uiteraard verwerken wij uw producten verantwoord en zetten wij het milieu centraal.

Oud ijzer in Amsterdam? Wij halen het graag op!

Heeft u ijzerwerk waar u graag vanaf wilt? Producten met ijzer of metaal zijn vaak erg zwaar en niet eenvoudig te vervoeren of verplaatsen. Wanneer u J.G. de Beer inschakelt, wordt uw product niet alleen opgehaald maar ontvangt u in de meeste gevallen zelfs een bedrag voor uw oud ijzer.

Waarom dus moeilijk doen om uw oud ijzer zelf naar de milieustraat te brengen zonder daar iets voor te krijgen? In de loop van de jaren hebben wij een mooie en tevreden klantenkring op weten te bouwen en mogen wij ons een betrouwbare partner voor het verantwoord inzamelen en sorteren van ijzer en metalen noemen. Dankzij korte lijntjes kunnen wij snel bij u langskomen en bent u makkelijk en snel van uw oud ijzer af.

IJzerhandel Amsterdam: geld voor uw oud ijzer en metaal

Wij kopen oud ijzer en metalen in tegen dagprijzen. Bij de bepaling van het bedrag dat u krijgt, kijken we vanzelfsprekend naar de materialen die u aanbiedt, de vervuiling, de kwaliteit en hoeveelheid. Bij het afvoeren en verwerken van de materialen, staat het milieu voor ons hoog in het vaandel.

Heeft u oud ijzer, wilt u daar vanaf en tegelijkertijd een leuk bedrag voor krijgen? Bel direct met J.G. de Beer. We zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 06-20115404.